Spletna Trgovina

KONTROLNA TEHTALNA POSTAJA PO MERI

IDEJA

Popolnoma avtomatska postaja za predpakirane izdelke, ki preverja težo, transportira ustrezne komade naprej za pakiranje in samodejno izvrže neustrezne komade.

INŽENIRING IN DIZAJN

Precizno načrtovana z mislijo na enostavnost uporabe, varnost, robustnost, trajnost in zanesljivost. Vsako podrobnost smo zasnovali z upoštevanjem vseh možnih scenarijev, zato, da delovni proces teče brezhibno, nemoteno in varno. Celotna konstrukcija je zelo trdna in robustna, a hkrati nežna do predmetov, ki jih transportira. Višina enote je prilagodljiva, kar pomeni da je prijazna različnim operaterjem. Kontrolne enote so intuitivne, pregledne, hkrati pa robustne in trpežne. Razvili smo tudi programsko opremo, ki je optimizirana za potrebe stranke in brezhibno delovanje. Pozicioniranje komponent je skrbno premišljeno, tako da ima operater odličen pregled in doseg do celotnega delovnega procesa. Rezultat je uporabniku prijazna postaja z intuitivnim upravljanjem in zasnovo, ki optimizira delovni proces.

DELOVANJE

Izdelek/paket/polizdelek pride na kontrolno tehtnico, ki ga stehta. Program preveri ali je zabeležena teža v skladu s prednastavljenimi tolerančnimi vrednostmi in hkrati beleži količino ustreznih in neustreznih kosov, kar je razvidno na kontrolni enoti 1. V kolikor je teža ustrezna, pošlje kos naprej na pakirno enoto, kjer ga delavec položi v zaboj. Zaboj stoji na števni tehtnici, ki šteje količino spakiranih kosov, program pa v ozadju izvaja statistiko(število, čas, količino, trajanje…na dolčeno časovno obdobje-uro, izmeno, dan, mesec…), kar je razvidno na kontrolni enoti 2. V kolikor teža kosa ni ustrezna, ga sistem zavrne in ga avtomatska roka preusmeri v zaboj za neustrezne kose, ki morajo biti ponovno pregledani.

PRODUKT

REZULTAT

Hitrejši, varnejši in produktivnejši delovni proces. Manj dela za več rezultatov. Zadovoljna stranka – naše zadovoljstvo!