Spletna Trgovina

Radwag tehtnice serije X7

Tehtnica serije X7 so napredne tehtnice linije SYNERGY LAB. Tehtnice serije X7 so izjemne zaradi nabora sodobnih konstrukcijskih in sistemskih rešitev, ki zagotavljajo zanesljivost, natančnost in točnost meritev ter olajšajo vsakodnevno uporabo.

Serija X7 obsega analitske tehtnice, precizne tehtnice in analizatorje vlage. Vse modele lahko najdete v naši spletni trgovini:
RADWAG serija X7

Barvni zaslon na dotik

Najnovejša generacija zaslona na dotik z diagonalo 7” zagotavlja udobje pri upravljanju, tudi, ko imate na sebi laboratorijske rokavice. Tehtnice X7 zagotavljajo preprosto in intuitivno komunikacijo zaradi širokega izbora pripomočkov.
Prilagajanje zaslona daje prednost dostopu do informacij in rezultatov neposredno z začetnega zaslona. Uporabnik lahko konfigurira celoten nabor gumbov ter ga dodeli določenemu načinu delovanja. Prav tako se lahko tudi definira informacijska in besedilna polja.
Sistem LevelSENSING
Vgrajeni senzorji merijo nagib in prikazujejo grafično sporočilo na zaslonu tehtnice. V skladu z GLP in GMP sistem LevelSENSING poenostavlja nastavitev niveliranosti ter zagotavlja sprotno kontrolo niveliranosti merila. Sistem opozarja uporabnika kadar tehtnica ni nivelirana. Tehtnica omogoča tudi, da meritev ni dovoljeno shranjevati kadar merilo ni nivelirano.

Interna kalibracija
Moderniziran sistem interne kalibracije zagotavlja točne meritve tudi v izjemno neugodnih pogojih.
SMARTLab
Tehtnice X7 so opremljene s sistemom SMARTLab z bogato funkcionalnostjo. Zagotavlja podporo in nadzor nad postopkom merjenja mase ter zmanjšuje nevarnost napake, ki jo povzroči tako imenovani »človeški faktor«.

Avtomatsko naravnavanje
Ne glede na zunanje pogoje okolja avtomatski sistem interne kalibracije zagotavlja 100% učinkovitost pri odpravljanju odstopanj zaradi okoljskih sprememb in vplivov.

Brezkontaktni senzorji
Delovanje brez dotika in programabilni senzorji olajšajo vsakodnevno delo in zmanjšajo obseg aktivnosti klikanja na tehtnici ter omogočijo, da vaša merila ostanejo čista.

Alibi spomin
Varnost podatkov je zagotovljena s pomnilnikom ALIBI, ki je vgrajen v tehtnice serije X7. Pomnilnik omogoča beleženje do 500.000 tehtanj in zagotavlja kontinuiteto zbiranja podatkov v daljšem časovnem obdobju.

Nadzor podatkov
Dostop do informacij na tehtnici je odvisen od ravni dovoljenj uporabnika. Skrbnik lahko upravlja tri različne ravni dovoljenj.

Samodejni zapisi tehtanja
Poročila o procesih in delnih tehtanjih se lahko ustvarijo in pošljejo v arhiv preko USB na zunanje naprave.

Spremljanje okoljskih pogojev
Komunikacija z RADWAG termo-higro-barometrom omogoča spremljanje okoljskih pogojev, kot sta temperatura in vlažnost zraka, ki pomembno vplivata na točnost meritev.
Scale Monitor™
Celotna linija X7 je polno kompatibilna z aplikacijo Scale Monitor™, kar pomeni, da lahko tehtnice enostavno digitalizirate in povežete v oblak.

UPORABNOST
Tehtnice lahko tako uporabljate z vaših pametnih naprav, kot je pametni telefon, tablica, računalnik ali celo pametni televizor. Enostavno shranite svoje meritve neposredno iz tehtnice v oblak, ali katerikoli program, ki ga uporabljate. Rezultate lahko kadarkoli tudi izvozite v Excel ali CSV datoteko.

PAMETNA TEHTNICA
Scale Monitor™ tehtnicam omogoči napredne funkcionalnosti in pametne funkcije, kot so štetje kosov, recepturno tehtanje, spremljanje porabe materiala, nadzor predpakiranih izdelkov in podobno.

NADZOR
Napredna platforma za nadzor meril vam omogoči, da centralizirate vsa svoja merila in jih centralno upravljate od koderkoli po svetu iz vaše priljubljene naprave.

Želim izvedeti več>>>
Baze podatkov
Informacijski sistem tehtnic X7 temelji na 7 bazah podatkov, ki omogočajo delovanje številnih uporabnikov s številnimi produkti, vsi shranjeni podatki pa so lahko podvrženi analizi.

Podatki o tehtanju se beležijo v 7 bazah podatkov:
• Operaterji (največ 100 vnosov),
• Izdelki (največ 5 000 vnosov),
• Tehtanja (največ 50 000 vnosov),
• Embalaža (največ 100 vnosov)
• Formulacije (največ 100 vnosov),
• Stranke (največ 1000 vnosov),
• Pomnilnik ALIBI (največ 512 000 tehtanj).

Poleg tega je možno ustvariti poročila o formulacijah (največ 500 poročil).
Komunikacijski vmesniki
Tehtnice X7 so opremljene z naslednjimi komunikacijskimi vmesniki: USB-A, USB-B, RS 232, DB9 tara/print, Ethernet, Wi-Fi®.