Spletna Trgovina

Dobrodošli. Tukaj smo. Za vas.

S temelji v tehtnicah, tehtno rastemo vsak dan.

Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992, kot podjetje za prodajo, servis, overitve in kalibracije tehtnic vseh vrst in velikosti. Od prvega dne se zavzemamo za to, da svojim strankam lahko ponudimo storitve in proizvode najvišje kakovosti, imamo najbolj odziven servis v Sloveniji, smo prilagodljivi in natančni pri svojem delu, saj nam je zadovoljstvo strank vedno na prvem mestu.
Skozi dolgoletno rast in razvoj lahko danes zadovoljimo tudi najtežje zahteve na področju naprednih tehtalnih sistemov in celovitih industrijskih rešitev. Iz dneva v dan razvijamo, preizkušamo in postavljamo na trg nove, inovativne produkte, pa naj gre za celovite sisteme, stroje, naprave, komponente, vmesnike ali programsko opremo.

Personalizirane rešitve. Na dlani.

Vodilo našega posla je PRECIZnost, zato ne odstopamo od kakovosti po najvišjih standardih. Vse rešitve, ki jih ponudimo, imajo možnost kasnejše optimizacije, prilagoditve ali nadgradnje. Tako lahko vsak produkt tudi prilagodimo po željah in zahtevah vsakega posameznika in s tem postavljamo nov standard kakovosti storitev na področju industrije.Z misijo postati vodilno podjetje na področju inženiringa in razvoja sistemov za optimizacijo delovnih procesov v industriji, se lahko danes pohvalimo s številnimi uspešno zaključenimi projekti pri renomiranih podjetjih iz Slovenije in tujine.

Popoln nadzor, v vaših rokah. Na eni napravi. Na vsaki napravi.
Živimo v dobi digitalizacije. Večina naših produktov ima možnost povezave s spletom, kar drastično razširi uporabnost, nadzor in upravljanje s posameznimi napravami ali stroji. Skupaj s programskimi rešitvami, ki jih ponujamo tako omogočimo praktično neomejeno komunikacijo med posameznimi napravami in z uporabnikom. Kjerkoli in na vsaki napravi(tablica, pametni telefon, računalnik), ki ima možnost povezave s spletom. S tem omogočamo tudi enostavno integracijo obstoječih naprav v standard INDUSTRY 4.0 in posamezniku omogočimo nadzor nad celotnim delovnim procesom.

Servis. V realnem času. Presega pričakovanja.

Seveda nudimo tudi servis in vzdrževanje. Ker se zavedamo hitrega tempa življenja stremimo k temu, da lahko servis izvedemo čim hitreje, hkrati pa to ne sme vplivat na kvaliteto samih storitev. Zraven ažurnih ekip na terenu lahko vzpostavimo tudi online povezavo do naprav, kar nam omogoča dostop na daljavo in posledično opravljanje storitev takoj, v realnem času z minimalnimi stroški, lahko tudi 24/7. V primeru večjih posegov, nadgradnje ali posodobitev nudimo tudi nadomestne naprave in tako ne motimo delovnega procesa za obdobje servisnega posega. Hramba zaupnih podatkov pri programskih storitvah poteka na lastnih strežnikih in sicer na treh dislociranih enotah z najvišjo stopnjo zaščite, tako da so podatki vedno varno shranjeni in ne bodo nikoli prišli v napačne roke. Za vse proizvode imamo lastno zalogo nadomestnih delov, tudi v mobilnih servisnih enotah.

Profesionalnost. Na povsem drugi ravni.

Smo ekipa motiviranih, kompetentnih posameznikov, z znanjem in izkušnjami na svojem področju, ki skupaj delujemo kot uigran instrument in tako zagotavljamo storitve in produkte na najvišjem možnem nivoju. Z veseljem bomo ugodili vašim željam in potrebam, vam prijazno svetovali in vam nudili najboljšo uporabniško izkušnjo. Ker stojimo za svojimi besedami, na vse storjeno nudimo tudi garancijo. Ponašamo se tudi z lastno proizvodnjo in možnostjo investicije, kar nam omogoča večjo fleksibilnost pri projektih in širši spekter razširitev in prilagoditev. 

Izstopajte. V vseh pogledih. Preciz.