Spletna Trgovina

Inženiring

SKRBNO NAČRTOVANJE

Nudimo vam napreden inženiring in izdelavo strojev in naprav po meri. Le te lahko povežemo v kompleksne sklope, katere po željah in potrebah naročnika prilagodimo in opremimo s strojno in programsko opremo, katero v večji meri razvijamo sami, kar nam omogoči bistveno večjo fleksibilnost. Inženiring poteka modularno, zato da ohranimo možnost kasnejše nadgradnje ali prilagoditve.

INDUSTRY 4.0

Živimo v dobi digitalizacije. Večina naših produktov ima možnost povezave s spletom, kar drastično razširi uporabnost, nadzor in upravljanje s posameznimi napravami ali stroji. Skupaj s programskimi rešitvami, ki jih ponujamo tako omogočimo praktično neomejeno komunikacijo med posameznimi napravami in z uporabnikom. Kjerkoli in na vsaki napravi(tablica, pametni telefon, računalnik), ki ima možnost povezave s spletom. S tem omogočamo tudi enostavno integracijo obstoječih naprav v standard INDUSTRY 4.0 in posamezniku omogočimo nadzor nad celotnim delovnim procesom.

OD IDEJE DO REALIZACIJE

  • Zaupate nam svoje želje in potrebe. Na osnovi tega pripravimo več idejnih osnutkov, na podlagi katerih se skupaj z vami odločimo za najprimernejšega.
  • Začne se precizno načrtovanje. Najprej se opravijo natančne meritve, nato se pripravi načrt in 3D model končnega proizvoda v elektronski obliki. Na modelu pričnemo s testiranji in ga sproti prilagajamo, optimiziramo in nadgrajujemo glede na rezultate. Sočasno se tudi razvija nova ali prilagaja obstoječa programska oprema, odvisno od potreb projekta.
  • Ko je osnova dovršena, začnemo s praktičnimi testiranji. V tej fazi vključimo v testiranje tudi končne uporabnike(po navadi so to delavci v podjetju), od katerih pridobimo povratne informacije o samem produktu in uporabnosti. Na podlagi tega se uvedejo še zadnje spremembe in produkt/projekt je pripravljen za izdelavo/izvedbo.
  • Produkt proizvedemo sami, upoštevajoč najvišje standarde kakovosti in izdelave. Po izdelavi se implementira programska oprema in se izvedejo natančne nastavitve. Pri večjih projektih sama izdelava poteka pri naročniku, manjše pa po izdelavi dostavimo. Pričnejo se končna testiranja in fine nastavitve. Ko vse deluje brezhibno in je pripravljeno za uporabo, izdelamo natančna uporabniška in skrbniška/vzdrževalna navodila, nato je na vrsti še certificiranje. Nato izdelek dostavimo ali predamo v uporabo. V primeru dostave se opravi še montaža.
  • Naše delo je opravljeno, vaše pa je pravkar postalo lažje, hitrejše in natančnejše.

PO ZAKLJUČENEM PROJEKTU

Za produkt vam nudimo uporabniško podporo, ter izobraževanje in predstavitev uporabnikom. Za vse produkte nudimo tudi nadomestne dele, servis in vzdrževanje. Produkte lahko kasneje po željah in potrebah nadgrajujemo ali prilagajamo. V primeru online dostopa lahko opravimo določene vzdrževalne postopke, nadgradnjo ali prilagoditev kar na daljavo. To pomeni hitro in zanesljivo, brez izgube časa in dodatnih stroškov.