Spletna Trgovina

PECA© – Preciz Enterprise Counting Application

Števna tehtnica predstavlja neprecenljivo pomoč pri pakiranju ali evidentiranju velikega števila produktov. Da bi kar se da poenostavili njeno uporabo in povečali uporabnost, smo pri Precizu razvili univerzalno aplikacijo za števne tehtnice, ki omogoča komunikacijo med tehtnico in računalniškim sistemom, shranjuje in izvaža podatke o tehtanjih/številu kosov-v obliki CSV datoteke, kreira bazo podatkov, omogoča tiskanje etiket, poročil in podatkov. Enostavno se integrira v obstoječ računalniški sistem in podpira neomejeno število tehtnic, povezanih v aplikacijo.

Omogoča povezavo s tehtnico – TCP/IP protokol preko Ethernet vmesnika ali WI-FI povezave

Možnost izbire CSV datoteke v katero se avtomatsko shranjujejo vsa pridobljena tehtanja. Podatke, ki se shranjujejo v datoteko so nastavljivi, shranimo jih s pritiskom tipke “Shrani”.

Omogočeno je tudi tiskanje. Pri tem lahko obliko dokumenta za tiskanje prilagodimo lastnim potrebam. Določimo lahko izgled glave, noge dokumenta in izberemo ter oblikujemo podatke, ki se bodo tiskali. Tiskamo lahko tudi etikete.

Aplikacija je razvita v Microsoft .NET 4.0 framework. Za uporabo potrebujete Windows operacijski sistem, ki je lahko Windows 7, 8, 8.1, 10 ali novejši (katerikoli izdaja). Aplikacija se lahko uporablja tudi na Windows Server 2008 R2 ali novejši verziji.

Nudimo brezplačno pomoč pri nastavitvah programa, za delovanje s tehtnico, preko aplikacije TeamViewer.

V kolikor potrebujete dodatne funkcionalnosti ali module, ki bi jih želeli dodati v aplikacijo, Vam jih z veseljem izdelamo. Za dodatne informacije nas kontaktirajte.