Spletna Trgovina

Preciz Moisture Analyzer Software©

Univerzalna aplikacija za vse znamke in vrste analizatorjev vlage. Uporablja se za zbiranje, obdelavo in izvoz podatkov analize. Omogoča grafični ali tekstovni prikaz. Žično ali brezžično. 

Program arhivira vse meritve.

Podprti načini povezave:

  • serijski vmesnik – RS232, RS485, USB,Bluetooth
  • TCP/IP protokol preko Ethernet vmesnika ali WI-FI povezave

Aplikacija omogoča shranjevanje vseh analiz, izvoz podatkov tehtanja na trenutno lokacijo kurzorja ali v CSV datoteko.

Omogočeno je lastno definiranje protokola, po katerem se iz pridobljenega niza, ki ga pošlje tehnica, pridobijo podatki o tehtanju. To omogoča pridobivanje podatkov od tehnic, ne glede na proizvajalca in modela in pridobitev vseh podatkov, ki jih analizator pošilja.

Aplikacija omogoča izvoz pridobljenih tehtanj s pomočjo hitre tipke. Hitra tipka omogoča, da na trenutno lokacijo kurzorja izvozimo podatke, ne glede na aplikacijo (npr. Excel, Word, SAP, Notepad). Način kako podatke izvozimo je nastavljiv in omogoča izbor vseh podatkov, ki jih pridobimo iz analizatorja. Prav tako omogoča, da se pridobljeni podatki avtomatsko izvozijo na trenutno lokacijo kurzorja ob vsaki novi analizi.

PMA software nudi možnost izbire CSV datoteke v katero se avtomatsko shranjujejo vse pridobljene analize. Podatke, ki se shranjujejo v datoteko so nastavljivi, pri tem pa so na voljo vsi podatki, ki jih pridobimo iz analizatorja.

Omogočeno je tudi tiskanje izbranih analiz. Pri tem lahko obliko dokumenta za tiskanje prilagodimo lastnim potrebam. Določimo lahko izgled glave, noge dokumenta in izberemo ter oblikujemo podatke, ki se bodo tiskali.

Omogočeno je tudi pošiljanje e-sporočil, ob prejetju vsake nove analize. Omogočen je vnos SMTP nastavitev, vnos prejemnikov, ter lastno kreiranje oblike sporočil s pomočjo markojev, ki zajemajo vse podatke, ki jih pridobimo iz analizatorja.

Aplikacija omogoča vključitev GLP/GMP (Good laboratory practice/Good manufacturing practice), ki onemogoči brisanje in urejanje shranjenih analiz, ter za vsako analizo shrani tudi datum in uro.

Program je razvit v Microsoft .NET 4.0 framework. Za uporabo aplikacije, potrebujete Winodws operacijski sistem, ki je lahko Windows 7, 8, 8.1, 10 ali novejši (katerikoli izdaja). Aplikacija se lahko uporablja tudi na Windows Server 2008 R2 ali novejši verziji

Nudimo brezplačno pomoč pri nastavitvah programa, za delovanje z analizatorjem, preko aplikacije TeamViewer.

V kolikor potrebujete dodatne funkcionalnosti ali module, ki bi jih želeli dodati v aplikacijo, Vam jih z veseljem izdelamo. Za dodatne informacije nas kontaktirajte.

https://www.youtube.com/watch?v=lMXauwwiDtk