Spletna Trgovina

Weight Control Software© by Preciz

Množična proizvodnja predpakiranih izdelkov zahteva njihovo strojno pakiranje. Ročnega pakiranja, ki omogoča količinsko kontrolo vsakega izdelka posebej, je vedno manj, vedno več pa je polavtomatskih in avtomatskih polnilnih naprav, ki v kratkem času zapakirajo veliko število izdelkov. Njihova slabost je manjše ali večje odstopanje dejanske vsebine v predpakiranih izdelkih, ki so označeni z enotno količino. Zato so enotna merila, ki določajo ta odstopanja potrebna, kajti le tako imajo lahko vsi ponudniki teh izdelkov enake konkurenčne možnosti.

V ta namen smo pri Precizu razvili program za preverjanje teže predpakiranih izdelkov, ki omogoča enostavno preverjanje teže od enega kosa do celotnih serij izdelkov. S to aplikacijo dejansko avtomatiziramo proces preverjanja teže in tako omogočimo, da celoten proizvodni proces poteka hitreje in natančneje.

Aplikacijo je možno integrirat v obstoječ tehtalni sistem, lahko pa vam ga ponudimo tudi mi. V kolikor imate željo po integraciji v kompleksen pakirni sistem, nudimo tudi izdelavo po meri.

Podprte povezave tehtnice:

  • serijski vmesnik – RS232, RS485, USB
  • TCP/IP protokol preko Ethernet vmesnika ali WI-FI povezave

Aplikacija omogoča shranjevanje vseh tehtanj – samodejno kreira poročilo – izvoz podatkov tehtanj v CSV datoteko.

Možnost izbire CSV datoteke v katero se avtomatsko shranjujejo vsa pridobljena tehtanja. Podatke, ki se shranjujejo v datoteko so nastavljivi, pri tem pa so na voljo vsi podatki, ki jih pridobimo iz tehtnice.

Omogočeno je tudi tiskanje. Pri tem lahko obliko dokumenta za tiskanje prilagodimo lastnim potrebam. Določimo lahko izgled glave, noge dokumenta in izberemo ter oblikujemo podatke, ki se bodo tiskali.

Aplikacija je razvita v Microsoft .NET 4.0 framework. Za uporabo potrebujete Windows operacijski sistem, ki je lahko Windows 7, 8, 8.1, 10 ali novejši (katerikoli izdaja). Aplikacija se lahko uporablja tudi na Windows Server 2008 R2 ali novejši verziji.


Nudimo brezplačno pomoč pri nastavitvah programa, za delovanje s tehtnico, preko aplikacije TeamViewer.

V kolikor potrebujete dodatne funkcionalnosti ali module, ki bi jih želeli dodati v aplikacijo, Vam jih z veseljem izdelamo. Za dodatne informacije nas kontaktirajte.