Spletna Trgovina

Dini Argeo

Podjetje PRECIZ d.o.o., je uradni zastopnik podjetja Dini Argeo od Februarja 2010. Dini Argeo je specializirano podjetje za proizvodnjo tehtalnih sistemov. S svojim mehanskim, elektronskim in I.T. znanjem, Dini Argeo ponuja rešitve na področju mehatronike, od mobilnih sistemov za tehtanje do tehtnic za komercialno in industrijsko uporabo. Sem spada širok nabor komponent, elektronskih rešitev in programske opreme za industrijsko avtomatizacijo in integracijo sistemov.

Izkušnje

Dini Argeo se ponaša z več kot 100-letnimi izkušnjami na področju tehtanja, doziranja in industrijske avtomatizacije. Podjetje ponuja najsodobnejšo tehnologijo, ki zagotavlja najvišjo stopnjo natančnosti, skladno z mednarodnimi standardi.

Okrepitev

Jeseni 2016 je Dini Argeo prevzel Rice Lake Weighing Systems. Močna zgodovina in ideali obeh blagovnih znamk bodo povečali ponudbo izdelkov in storitev kupcev v Evropi in po svetu.

Ustanovitev Dini Argeo

Leta 1846 je Dini Antonio ustanovil podjetje v provinci Modena v Italiji, ki se ukvarja s strojno proizvodnjo. Družba je začela proizvajati tehtalno opremo za kmetijski sektor.

Prelom stoletja

Leta 1906 je bil Dini Argeo priznan kot proizvajalec metričnih izdelkov v Registro dei Fabbricanti Metrici.

Digitalizacija

V osemdesetih letih je prihod elektronike in njena uporaba v tehtalnih sistemih prisilil Dini Argeo, da je začel ustvarjati digitalne tehtalne sisteme s strojno in programsko rešitvijo, da bi zadovoljil posebne zahteve kupcev za različne industrijske in komercialne sektorje.

Ponudnik celovitih tehtalnih rešitev

Danes Dini Argeo načrtuje in proizvaja tehtalne sisteme in komponente s časovno preizkušeno kakovostjo in izjemnimi storitvami za stranke po vsem svetu. So vodilni v svetu na področju mobilnih, industrijskih in maloprodajnih sistemov za tehtanje.

Izobraževanja

Podjetje PRECIZ d.o.o. tehnično ekipo redno usposablja na vseh izobraževanjih, ki jih organizira proizvajalec. Na ta način vam nudimo tudi profesionalno storitev tudi na vseh po prodajnih aktivnostih kot so servisi, kalibracije, svetovanje in šolanje za pravilno in varno uporabo.