Spletna Trgovina

Remote Truck Weighing© by Preciz

Daljinsko tehtanje oz. tehtanje brez operaterja tehtnice – PRS433 – prihranek časa in denarja!

V kolikor opravljate veliko vhodno/izhodnih tehtanj je izredno pomembno, da se ta izvajajo hitro in čimbolj transparento. V podjetju PRECIZ smo v ta namen razvili poseben modul v programu PTS, ki zagotavlja hitra in enostavna tehtanja brez potrebe po operaterju tehtnice. Velika prednost daljinskega sistema tehtanja vozil je tudi ta, da tehtnica ne rabi biti v neposredni bližini vratarnice oz. je lahko poljubno pozicionirana v podjetju.

Tehtanja se opravljajo s pomočjo daljincev. Daljinci omogočajo tehtanja direktno iz vozila brez potrebe po izstopanju iz vozila. Tako lahko tehtanje opravi voznik kar sam brez prisotnosti operaterja tehtnice. Vozila so vodena s pomočjo semaforjev in/ali zapornic.

Tehtanje poteka zelo enostavno:

1. Vozilo pripelje do tehtnice, voznik pritisne tipko na daljincu in na dodatnem pokazalniku se izpiše koda daljinca. Na semaforju se prižge zelena luč (v primeru uporabe zapornic se le-ta odpre) in voznik lahko zapelje na tehtnico.

2. Ko se zazna vozilo in stabilna masa se prižge rdeča luč. Dokler gori rdeča luč na semaforju mora vozilo mirovati v tem času se v sekundnem intervalu beležijo meritve. Ko so zabeležene tri zaporedne identične meritve je tehtanje avtomatsko zabeleženo.

3. Prižge se zelena luč na semaforju (v primeru uporabe zapornic se odpre zapornica) in voznik lahko zapelje iz tehtnice.

Daljinski sistem PRS433 izjemno pohitri izvajanje tehtanj saj v povprečju traja le 45 sekund za izvedbo enega tehtanja kar pomeni, da lahko izvedemo tudi do 80 tehtanj na uro.

Daljinski sistem PRS433 omogoča delovanje 24/7 vse dni v letu.

V kolikor imate v podjetju standardne oz. redne voznike in vozila lahko, daljince daste voznikom in vnesete njihove podatke tako, lahko popolnoma samostojno opravljajo tehtanja. V kolikor imate goste pa lahko npr. vratar ob sprejemu vozila za določenega daljince vnese podatke in, da daljinca gostu in ko ta izvede vhodno/izhodno tehtanje ob izhodu pri vratarju dvigne tehtalni list in vrne daljinca.

Za daljinska tehtanja omogočamo tudi uporabo kamer za slikanje vozil ter senzorjev za detekcijo pozicije vozila s katerimi lahko zagotovimo oz. preverimo, da je vozilo v celoti na tehtnici.

Na voljo imamo daljince z različnim številom tipk. V primeru uporabe daljinca z več tipkami lahko vsaki posamezni tipki dodelimo material. Na ta način lahko voznik tudi izbere material, ki ga je pripeljal oz. odpeljal.

Programska oprema Preciz Truck Software omogoča tudi mrežno verzijo. To pomeni, da lahko z aplikacijo PTS View iz več lokacij oz. računalnikov preglejujete opravljena tehtanja, tiskate kopije tehtalnih listov, izvažate tehtanja v CSV ter upravljate podatkovne baze podjetij, materialov in vozil.

Brezplačna instantna TeamViewer podpora – ponujamo brezplačno podporo pri namestitvi in nastavitvi aplikacije za delovanje s tehtnico.

Programsko opremo samostojno razvijamo v podjetju PRECIZ, tako, da lahko implementirami tudi funkcije in module, ki jih v osnovi ne nudi. Prav tako nudimo integracijo v poslovne sisteme oz. ERP sisteme s čimer tudi avtomatiziramo fakturiranje, vodenje zalog in podobno.

*Aplikacija je nadgradnja programske opreme Preciz Truck Software© in ne deluje samostojno.