Spletna trgovina se polni z artikli. V kolikor ne najdete ustreznega artikla nas prosim kontaktirajte na 059 178-189 ali prodaja@preciz.si in prepričani smo, da bomo našli ustrezen artikel za vas.

Scale Monitor je univerzalna aplikacija, ki omogoča povezavo katerekoli tehtnice z računalnikom ne glede na proizvajalca in model tehtnice.

PSSM nadzorna plošča

 

Podprti načini povezave tehtnice so:

  • serijski vmesnik - RS232, RS485, USB, Bluetooth
  • TCP/IP protokol preko Ethernet vmesnika ali WI-FI povezave

 

 

Podatkovna baza MSSQL   
Scale Monitor omogoča shranjevanje vseh tehtanj v podatkovno bazo (omogočeno je tudi pogojno shranjevanje tehtanj z definicijo kriterija) ter izvoz podatkov tehtanja na trenutno lokacijo kurzorja ali v CSV datoteko.

 


Nastativtve protokolaOmogočeno je lastno definiranje protokola, po katerem se iz pridobljenega niza, ki ga pošlje tehnica, pridobijo podatki o tehtanju. To omogoča pridobivanje podatkov od tehnic, ne glede na proizvajalca oziroma model tehtnice. Podprto je tudi pridobivanje variabilnih podatkov kot je naziv artikla, šifra artikla, stranka, št. kosov, status tolerance in podobno. Licenca je vezana na vaš računalnik. V primeru zamenjave tehtnice z novo oz. drugo je potrebna zgolj zamenjava protokola!

 

Komunikacija s tehnico

Aplikacija omogoča dvosmerno komunikacijo s tehnico, tako, da od nje sprejema podatke in omogoča tudi pošiljanje ukazov tehnici. Na voljo imamo možnost definirati štiri ukaze, ki jih lahko pošiljamo. Za vsak ukaz se lahko določi tudi hitra tipka, preko katere pošljemo ukaz tehnici. Na voljo imamo tudi možnost definirati ukaze, ki omogočajo potrjevanje uspešnosti prejema nazaj na tehnico, kar pomeni, da se uporabnika na tehnici obvesti, da so bili podatki uspešno zabeleženi oz. javimo napako.

 

Hitra tipkaScale Monitor omogoča izvoz pridobljenih tehtanj s pomočjo hitre tipke. Hitra tipka omogoča, da na trenutno lokacijo kurzorja izvozimo podatke pridobljenega tehtanja. Način kako podatke izvozimo je nastavljiv in omogoča izbor vseh podatkov, ki jih pridobimo iz tehnice. Prav tako omogoča, da se pridobljeni podatki avtomatsko izvozijo na trenutno lokacijo kurzorja ob vsakem novem tehtanju.
 

Izvoz v CSV datoteko
Scale Monitor nudi možnost izbire CSV datoteke v katero se avtomatsko shranjujejo vsa pridobljena tehtanja. Podatke, ki se shranjujejo v datoteko so nastavljivi, pri tem pa so na voljo vsi podatki, ki jih pridobimo iz tehnice.


 

Tiskanje tehtanj

Scale Monitor omogoča, tiskanje izbranih tehtanj. Pri tem lahko obliko dokumenta za tiskanje prilagodimo lastnim potrebam. Določimo lahko izgled glave, noge dokumenta in izberemo ter oblikujemo podatke, ki se bodo tiskali.

 

Pošiljanje podatkov tehtanj preko e-pošteScale Monitor omogoča pošiljanje e-sporočil ob prejetju vsakega novega tehtanja. Omogočen je vnos SMTP nastavitev, vnos prejemnikov, ter lastno kreiranje oblike sporočil s pomočjo markojev, ki zajemajo vse podatke, ki jih pridobimo iz tehnice.

 

 

Povečan načinAplikacija omogoča povečan način prikazovanja mase. Pri tem se na zaslonu prikazujejo samo podatki o pridobljeni masi. Pri uporabi povečanega načina, se lahko velikost pisave prilagaja potrebam uporabnika, kar omogoča boljši pogled na aplikacijo tudi z daljše razdalje.

 

 

Aplikacija omogoča vključitev GLP/GMP (Good laboratory practice/Good manufacturing practice), ki onemogoči brisanje in urejanje shranjenih tehtanj ter za vsako tehtanje shrani tudi datum in uro. Vsako shranjeno tehtanje vsebuje tudi digitalni podpis, ki omogoča, validacijo če so bili podatki naknadno spremenjeni.

 

Scale Monitor je razvit v Microsoft .NET 4.0 framework. Za uporabo aplikacije, potrebujete Winodws operacijski sistem, ki je lahko Windows 7, 8, 8.1, 10 ali novejši (katerikoli izdaja). Aplikacija se lahko uporablja tudi na Windows Server 2008 R2 ali novejši verziji.

Zahteve strojne opreme so enake, zahtevam operacijska sistem, kjer bo Scale Monitor nameščen. Če želite uporabljati možnost tiskanja pridobljenih podatkov o teži, potrebujete tiskalnik, ki omogoča tiskanje A4 listov.

Priporočena velikost diska za program je 4 Gb. Program uporablja Microsoft SQL 2014 podatkovni server za shranjevanje tehtanj.

Program je večjezičen. Trenutno sta podprta slovenski in angleški jezik (kmalu bomo dodali prevod za nemški, francoski, italjanski jezik).

 

Nudimo brezplačno pomoč pri nastavitvah programa, za delovanje s tehnico, preko aplikacije TeamViewer.

 

V kolikor potrebujete dodatne funkcionalnosti ali module, ki bi jih želeli dodati v aplikacijo, Vam jih z veseljem izdelamo. Za dodatne informacije nas kontaktirajte.

 

Ime datoteke Velikost Akcija
Scale Monitor predstavitvena brošura (Angleška) 648.61KB
Scale Monitor predstavitvena brošura (Slovenska) 719.33KB
Scale Monitor uporabniška navodila (Angleška) 1.21MB
Scale Monitor uporabniška navodila (Slovenska) 1.18MB

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha

Scale Monitor

  • Proizvajalec: PRECIZ
  • Serija: PSM
  • Dobavni rok: Na zalogi
  • 303.78 €

  • Brez DDV: 249.00 €

Zadnje ogledano

Scale Monitor

Scale Monitor

Scale Monitor je univerzalna aplikacija, ki omogoča povezavo katerekoli tehtnice z računalnikom ne g..

že od 303.78 € Brez DDV: 249.00 €